top of page

YOGA & PILATES GRÆKENLAND

YOGA & PILATES FERIE PÅ SIVOTA I GRÆKENLAND

UGE 22, 23, 40 & 41

 

Vil du helt ned i gear?

 

Dette er for dig der har lyst til at forkæle dig selv og komme i form, kom solo, med veninde eller familie. 

Læs mere her
 

HVEM DELTAGER?

Du kan komme som begynder eller øvet. Alle er velkomne.

Tager du en veninde eller din familie med, behøver de naturligvis ikke deltage i træningen. Hvis dit barn ønsker at deltage, skal det være minimum 8 år. Her er lagt op til ro og stille opmærksomhed under træningen.
 

 

OM UNDERVISNINGEN

Du træner med henblik på at styrke krop og sind, og derigennem skabe balance, en smuk og rank holdning og et dybere åndedræt.

Vi starter dagen med Pilates. Med fokus på at styrke mave, ryg og bækkenbundsmuskulatur træner du hele kroppen. I Pilates træningen har du fokus på lange, slanke muskler og at støtte rygsøjlen, led og organer.

Du arbejder koncentreret med hele kroppen i hver enkelt øvelse. Dette er med til at intensivere træningen og afspænde dit sind. På sigt kan Pilates blive en del af en velfungerende hverdag samt understøtte andre træningsformer som blandt andet yoga og løb.

Ugen igennem er der et kerneprogram som vi går i dybden med, hvor du får tid til at fordybe dig i Pilates åndedrættet og bækkenbundens betydning for et stærkt muskelkorset. 

 

 

 

Om eftermiddagen mødes vi til Yoga. Hver dag har et hovedtema, hvor du får tid til at fordybe dig og lære din krop at kende. Du bliver guidet ind i den meditative Yin Yoga, den restorative og genopbyggende yoga samt traditionel Hatha. Ud fra dagens tema afslutter vi med afspænding. Myoser smelter, dit sind afspændes du vil føle dig dybt afslappet og fornyet efter yogaen.

 

 

 

Du lærer at lytte til din krop og være ”til stede”. Dette forebygger stress. Og med tiden kan yoga blive et naturligt redskab i din hverdag, så du når som helst og hvor som helst kan skabe indre ro ved hjælp af kontakt med din krop og dit åndedræt. Du lærer en nem og let tilgængelig meditation som vi arbejder med dagligt.

Vi dyrker yoga og pilates udendørs på en afsides skyggefuld yogaplatform af træ i smukke omgivelser. 

Du får i alt ca. 20 timers undervisning i løbet af ugen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

OM UNDERVISEREN
 
Undervisningen får du af dedikerede og yderst erfarne Heidi Myhre, der er uddannet fysioterapeut, certificeret  Hatha Yogalærer og Pilates instruktør. Heidi har med sine mange års erfaring øjne for den enkelte, og med sin baggrund som fysioterapeut fokus på korrekt udførelse af stillingerne. Heidi er en højt værdsat underviser i København.

DAGLIGT PROGRAM
 

  • Kl. 8-9.30 Pilates

  • Kl. 9.30-10 Stor Morgenbuffet, inkluderet i prisen

  • Fri til hygge, læse, gåture, svømme i poolen og havet, tage rundt og opleve Sivota på egen hånd

  • Kl. 16.30-18 Yoga

  • Kl. 18.30 Middag

 

Tirsdage og søndage er der fællesmiddag, her sidder vi ved et langbord og nyder dagens menu. Altid hyggeligt.

Onsdage inviterer jeg dig med på en ca. 5 km lang vandretur i bjergene efter morgenmaden,

vi går samlet fra hotellet.

Dette så du har en vandre/løbe tur du kan nyde som et supplement til din yoga og Pilates træning,

hvis du ønsker det, samt du lærer de andre kursister bedre at kende.

NB: Der tages forbehold for småændringer i programmet.REFERENCER FRA TIDLIGERE REJSER
 

 

 

"Helt igennem en fantastisk god oplevelse. Heidi er virkelig både dygtig, kompetent, sjov og meget empatisk."

-Jytte Ekvall

"Det har været en dejlig uge, hvor vi har trænet meget intensivt og spændende på vekslende måder. Heidi formår i sin dygtighed, personlige arrangement og rolige væremåde, at få os til at være i centrum. Jeg vil sende mine bedste anbefalinger". 

- Dunia Andersen

"Helt igennem en fantastisk god oplevelse. Heidi er virkelig både dygtig, kompetent, sjov og meget empatisk. 

-Bitten Eilenberg

"Hej Signe, ja, jeg vil helt sikkert anbefale denne tur. Heidi er en fantastisk god underviser. Jeg glæder mig til næste år." 
- Kærlig hilsen Ulla Cortsen

"Kære Signe,
Netop hjemvendt efter en helt fantastisk, afstressende og smuk tur.  
Jeg vil gerne sige dig tak for den korrespondance vi havde op til afgang- med din hurtige svar følte jeg mig allerede dér i gode hænder!  

En varm anbefaling af Heidis kompetente, nærværende og varme undervisning med stor respekt for at hver eneste af os og respekterede vores egne grænser! Dette ophold har givet mig en fundamental ro, som var tiltrængt og først nu kan jeg se hvor stresset jeg var før.  Jeg havde min datter med på 15 år, som gennem nogle år har kæmpet med angst- og selvom hun måske ikke var lige så grundig og fokuseret i træningen, så viser hun i dag en ro og en balance og en større robusthed i at turde sige fra - også overfor mig:) En lille revolution for os begge, som jeg vil gøre alt for at holde fast i når hverdagens travlhed melder sig!  Jeg håber at kunne komme med en anden gang, men tør endnu ikke binde mig.Tak igen og på forhåbentlig gensyn :)"

- Anonym deltager

familievenlig_yogaferie_i_graekenland_me
bottom of page