top of page

ENETIME

ENETIMER I YOGA OG PILATES


Du kan forvente at blive mødt og set ud fra der du står lige nu. Måske kalder din krop på opmærksomhed gennem indre uro, eller smerte. Måske er du kommet til at falde, vrikke om på din ankel, fået et akut hold i din rygsøjle som forhindrer dig i at bevæge dig frit.

 

Jeg brænder så inderligt for denne del af mit arbejde da jeg selv har stået der så mange gange i mit liv. Både med ryggener, kræft og angst. Det lyder voldsomt, det er det stadig fra tid til anden. Men det har blandt andet fået mig til at lave de ændringer der skulle til for at leve livet i en større balance ud fra den jeg er. Derfor har jeg idag daglige og ugentlige rutiner som giver mig den ro jeg har brug for både i mit arbejde og som mor/veninde/medmenneske. Mine rutiner giver mig glæde. Jeg har fået masser af hjælp på min rejse og jeg får selv behandling når jeg har brug for det, samt følger med i nyt og lader mig inspirere af dygtige kollegaer.

Når kroppen er sund og rask kan vi have en velfungerende hverdag samt være noget for andre. 

 

Når jeg møder dig til et individuelt forløb understøtter jeg din træning. Jeg tjekker op på om du udfører øvelser der gavner din krop samt laver små programmer til dig. Disse optager jeg på din mobil så du har til hjemmebrug.

 

Hvad hvis symptomerne flytter sig rundt i kroppen, så låser bækkenet, skulder, fod, nakke. Så kigger jeg sammen med dig på din livssituation. Hvad har du brug for?

 

Idag kan vi handle os ud af rigtig meget. Der er så mange dygtige undervisere og behandlere. Men hvad hvis din krop har brug for tid og ro? til at finde tilbage til dig selv og til at mærke dine grænser og behov. Måske kan Yin Yogaens ro understøtte denne process. Det at blive taget alvorligt og mødt hos mig eller andre. Her vil jeg måske anbefale kropsterapi som understøtter din krop i at heale sig selv. Og måske er der de små overskuelige videoer hvor du hver dag bruger 5-10 minutter på dig selv. Her viser du dig selv at du er til at stole på. Du øver dig i at være kærlig ovenfor dig selv.

 

Jeg brænder for dette. Da jeg gang på gang er vidne til hvor meget det betyder, selv, at tage del i processen.

75 minutter kr. 750 Tiden inkl. indledende samt afsluttende samtale.

Ved køb af 3 gange kr. 2.100 (kr. 700 pr. gang)

 

Klinik adresse tirsdage: Nørrebrogade 183, 2200 København N.

Bestil tid via mail til myhre_h@hotmail.com

Vælg mellem følgende tider:

Tirsdage  kl. 8:00, 9:30, 11:00, 14:30 og 16:00

 

Yoga anbefaler jeg ofte, for de der kommer med stress relaterede problemer. 

 

Pilates anbefaler jeg ofte, for de der har brug for at oparbejde muskulær stabilitet. Måske kombineret med yoga.

Individuelt program for dig som ønsker at træne derhjemme. Vi mødes 3 gange. Dette for at sikre mig at du udfører øvelserne korrekt samt understøtte din proces i at nå dit mål.

I samarbejde med dig, laver jeg et program, dette optages på din mobil, på denne måde får du alle de detaljer med, den ro og nærvær som er vigtigt for dig. 

 

 

bottom of page