top of page

REFERENCER

                                                                   Lotte Stuhr, underviser i gymnasieskolen.

Jeg har gået til undervisning i både yoga og pilates hos Heidi Myhre gennem flere år fordi det styrker min ryg og lænd, holder mig smidig og fordi en session hos Heidi på en gang giver ro i sindet og ny energi.

 

Heidi er en meget behagelig og uhyre kompetent underviser, der har god kontakt og føling med sine elever. Undervisningen er altid vel planlagt, og hun instruerer og guider én gennem øvelserne med stor ro og overskud. Hun ser den enkelte, tager individuelle hensyn og tilpasser undervisningen, så man på en gang føler sig tryg og udfordret.

Før jeg startede hos Heidi fik jeg ind imellem et slemt hold i ryggen, men det ophørte, da jeg begyndte at følge hendes undervisning. Jeg kan også varmt anbefale den on-line-undervisning Heidi startede op, da Corona-restriktionerne lukkede Danmark ned. Trods skærm og fysisk afstand formår hun med sin venlighed og sine udførlige og rolige instruktioner at skabe et rum for fordybelse og nærvær.

 

                                                                                                  Ellen

At gå til mandagspilates ved Heidi er en gave, som jeg opdagede ved et tilfælde, men som har haft stor betydning for mit velvære. Efter mange hårde år i hamsterhjulet havde jeg efterhånden godt ondt i kroppen og sank mere og mere sammen. Heidi tilbød mandagspilates, og det vendte min oplevelse af ”langsomt forfald” til en positiv forståelse af min (utrolige) krop.

 

Hver mandag skaber Heidi et særligt rum præget af nærvær, accept og glæde. Vi er et lille hold med plads til meget forskellige niveauer -  og plads til fordybelse. Her får vi alle øget kropsbevidsthed, styrke og inspiration. For mig føles det som en lille mandagsrejse med super-guiden Heidi. Heidi præsenterer såvel intensive som udviklende øvelser, der leder til små vedvarende fremskridt.

Charlotte, Chefkonsulent

 Vedr. Yin Yoga workshops, skriver Charlotte til mig: "Fokus er meget på det mentale, men jeg synes også, at yin yoga giver mig meget fysisk - føler mig mere vital, stærkere og mærker så en meget større indre ro, der også gør godt fysisk. Så et smukt samspil mellem krop og sjæl."

 

Dorthe Ærenlund, Annoncekoordinator:

"Jeg har gået til pilates ved Heidi i ca. 2 år. Jeg startede da jeg ønskede at få en bedre holdning, blive stærkere i min ryg, få en opstramning af hele kroppen og få stærkere muskler.
 Jeg kan både mærke og også se, at det har hjulpet rigtig meget, og jeg kan slet ikke undvære træningen nu. Jeg kan både mærke og se, når jeg har været væk fra træningen et par gange i træk. Så der er god grund for mig til at forsætte.
Så syntes jeg også, at Heidi er en rigtig god underviser, har en dejlig personlighed og har en ro over sig, som afspejler sig i træningen."


   

Thomas, Civilingeniør

"Det har været en kæmpe hjælp for min ryg og velvære generelt at gå hos Heidi. Selvom jeg kun har prøvet én anden yogalærer; vikaren vi havde en dag, så oplever jeg, at Heidi har en meget respektfuld tilgang til yogaen som værktøj til at arbejde med kroppen. Hun har en meget klog tilgang, som er god lærdom for mig og som jeg kan bruge i hverdagen. Det tror jeg siger det hele for mit vedkommende..."


   

Julie Rømer, Visual merchandiser:

"Jeg går til yoga og har gået 2 år nu. Det har givet mig indre ro og en fantastisk smidighed. Når jeg går hjem fra 1 ½ times yoga hver uge er jeg altid sprængfyldt med energi. Heidi er en fantastisk lærer, hun har en utrolig styrke, samtidig med at hun er blid. Det er første gang jeg er blevet “bidt af en sportsgren”, og det er takke være Heidi. Og hendes søde norske accent er bare et ekstra sødt krydderi på timen."

bottom of page