OM UNDERVISNINGEN

Heidi Myhre - Yoga og Pilates er kvalitetsundervisning

Jeg tilbyder idag yoga og Pilates hold, kropsterapi, kurser og rejser. Du er i centrum og jeg lægger vægt på personligt nærvær i undervisningen. 

 

Med en baggrund som fysioterapeut har jeg fokus på at træningen er funktionel, øvelsene udføres korrekt og kan tilpasses ud fra individuelle behov.

 

Jeg tilbyder holdundervisning i:  
 

HATHA YOGA

Ophobede spændinger løsnes og gode energi genskabes. Du bliver bedre til at slappe af, du lærer at trække vejret ordentligt og du lærer at være "til stede" i dét, du gør. 

 

I yogatimen arbejder du meditativt i stillingene, hvor du gennem åndedrættet løser op for myoser, træthed og spændinger i din krop ud over at afspænde dit sind. Du arbejder også med dynamiske og styrkende stillinger, der stimulerer blodcirkulationen og renser din krop for ophobede affaldsstoffer. Jordforbindelsen forbedres. Timen afsluttes med afspænding. Du vil føle dig afslappet og tilfreds.

 

Du lærer at lytte til din krop og være ”til stede”.

 

Yoga kan med tiden blive et naturligt redskab i din hverdag, hvor du når som helst og hvor som helst, kan tage kontakt med din krop og dit åndedræt. Denne enkle teknik bringer dig tilbage til nuet, du vil opleve ro og klarhed. Ud over at du forebygger stress.

DET GØR YOGA OG PILATES FOR DIG:

  • Du får mere overskud og energi

  • Du får en flottere holdning

  • Du bliver mere nærværende

  • Du bliver bedre til at slappe af

  • Du lærer at trække vejret ordentligt – det er godt for bl.a. fordøjelse, kredsløb og nervesystem.

  • Du bliver bevidst om din krop og din fysik

  • Du bliver smidig

  • Du får en stærkere krop

PILATES
 

Du lærer at bruge din krop hensigtsmæssigt. Pilatestræningen styrker og strækker musklerne, så der genskabes balance i kroppen. Pilates træningen er grundstenden for all fysisk udfoldelse og jeg kan anbefale det til absolut alle. Denne træningsform understøtter en velfungerende hverdag samt gør all anden træning både

mere effektiv og opbyggende.

Fælles for alle mine hold er at jeg henter inspiration fra yoga og Pilates samt fra min baggrund som kropsterapeut og fysioterapeut.

Heidi Myhre Yoga & Pilates - Dagmarsgade 5, 1. tv, 2200 København N.   

myhre_h@hotmail.com - tlf: 41 18 21 27

​© 2019 by Effektivisten. Proudly created with Wix.com