top of page

OM UNDERVISNINGEN

Heidi Myhre - Yoga og Pilates er kvalitetsundervisning

Jeg tilbyder i dag faste yoga og Pilates hold, hvor jeg har forskellige temaer som er med til at fordybe din træningspraksis, du får en enkelt øvelser eller to med som du kan lave derhjemme hvis du ønsker det.

 

 

Jeg tilbyder individuelle forløb, dette da, hver enkelt krop er helt unik og har forskellige behov, dette er et supplement til din ugentlige træning hos mig eller andre steder.

 

 

 Enetime hvor du får hænder på, herigennem en større og dybere kropsforbindelse, kropsterapi som fremmer din krops evne til at regulere sig selv samt en behandlingsform der løsner op for gamle traumer, weekendkurser,

sommerkurser. retreats og Yoga og Pilates rejser til Grækenland.

 

 

Derudover har jeg produceret videoer, samt underviser online, dette for de der har gået på en af mine kurser/individuelt forløb eller faste fysiske hold, for at sikre mig at du udfører din træning korrekt.

 

 

Du er i centrum og jeg lægger vægt på personligt nærvær i undervisningen. 

 

 

Med en baggrund som fysioterapeut og kropsterapeut har jeg fokus på at træningen er funktionel, øvelserne udføres korrekt og kan tilpasses ud fra individuelle behov.

 

 

Du er en del af et fast hold, du inviteres på en rejse hvor du løbende vil opleve en større forståelse af din krop samt oparbejder en mere subtil kropsbevidsthed. Jeg har, på alle mine klasser og kurser, løbende, fokus på forskellige temaer og henter hele tiden ny viden hos dygtige kollegaer.  

 

Hvem kan deltage online? dig der har gået til træning hos mig, på hold, kursus, eller andet. Dette for at sikre mig at du udfører øvelserne så korrekt som muligt og dermed får større udbytte af din træning samt genskaber balance

i kroppen.

 

 

Vi er alle forskellige, vores historie ligger i kroppens anatomi, dette er jeg vidne til gang på gang, det er her rejsen kommer ind i billede. 

Er du ny eller ønsker du et individuelt forløb? Kontakt mig via mail eller telefon, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvordan du - i trygge rammer - kan komme i gang med din træning. 

 

 

Jeg tilbyder holdundervisning i:  
 

HATHA YOGA

Ophobede spændinger løsnes og gode energi genskabes. Du bliver bedre til at slappe af, du lærer at trække vejret ordentligt og du lærer at være "til stede" i dét, du gør. 

 

I yogatimen arbejder du meditativt i stillingene, hvor du gennem åndedrættet løser op for myoser, træthed og spændinger i din krop ud over at afspænde dit sind. Du arbejder også med dynamiske og styrkende stillinger, der stimulerer blodcirkulationen og renser din krop for ophobede affaldsstoffer. Jordforbindelsen forbedres. Timen afsluttes med afspænding. Du vil føle dig afslappet og tilfreds.

 

Du lærer at lytte til din krop og være ”til stede”.

 

Yoga kan med tiden blive et naturligt redskab i din hverdag, hvor du når som helst og hvor som helst, kan tage kontakt med din krop og dit åndedræt. Denne enkle teknik bringer dig tilbage til nuet, du vil opleve ro og klarhed. Ud over at du forebygger stress.

DET GØR YOGA OG PILATES FOR DIG:

Du får mere overskud og energi

Du får en flottere holdning

Du bliver mere nærværende

Du bliver bedre til at slappe af

Du lærer at trække vejret ordentligt – det er godt for bl.a. fordøjelse, kredsløb og nervesystem.

Du bliver bevidst om din krop og din fysik

Du bliver smidig

Du får en stærkere krop

                                                                   PILATES
 

Du lærer at bruge din krop hensigtsmæssigt. Pilatestræningen styrker og strækker musklerne, så der genskabes balance i kroppen. Pilates træningen skaber fundamentet for all fysisk udfoldelse og jeg kan anbefale det til absolut alle. Denne træningsform understøtter en velfungerende hverdag samt gør all anden træning både

mere effektiv og opbyggende.

 

 

Fælles for alle mine hold er at jeg henter inspiration fra yoga og Pilates samt fra min baggrund som kropsterapeut og fysioterapeut. Jeg glæder mig til at se dig. Efter træningen hos mig vil du ganske enkelt have det fantastisk.

bottom of page