REFERENCER

Charlotte, 52 år, Chefkonsulent

 Vedr. Yin Yoga workshops, skriver Charlotte til mig: "Fokus er meget på det mentale, men jeg synes også, at yin yoga giver mig meget fysisk - føler mig mere vital, stærkere og mærker så en meget større indre ro, der også gør godt fysisk. Så et smukt samspil mellem krop og sjæl."

 

Dorthe Ærenlund, 40 år, Annoncekoordinator:

"Jeg har gået til pilates ved Heidi i ca. 2 år. Jeg startede da jeg ønskede at få en bedre holdning, blive stærkere i min ryg, få en opstramning af hele kroppen og få stærkere muskler.
 Jeg kan både mærke og også se, at det har hjulpet rigtig meget, og jeg kan slet ikke undvære træningen nu. Jeg kan både mærke og se, når jeg har været væk fra træningen et par gange i træk. Så der er god grund for mig til at forsætte.
Så syntes jeg også, at Heidi er en rigtig god underviser, har en dejlig personlighed og har en ro over sig, som afspejler sig i træningen."


   

Thomas, 33 år, Civilingeniør

"Det har været en kæmpe hjælp for min ryg og velvære generelt at gå hos Heidi. Selvom jeg kun har prøvet én anden yogalærer; vikaren vi havde en dag, så oplever jeg, at Heidi har en meget respektfuld tilgang til yogaen som værktøj til at arbejde med kroppen. Hun har en meget klog tilgang, som er god lærdom for mig og som jeg kan bruge i hverdagen. Det tror jeg siger det hele for mit vedkommende..."


   

Julie Rømer, 38 år, Visual merchandiser:

"Jeg går til yoga og har gået 2 år nu. Det har givet mig indre ro og en fantastisk smidighed. Når jeg går hjem fra 1 ½ times yoga hver uge er jeg altid sprængfyldt med energi. Heidi er en fantastisk lærer, hun har en utrolig styrke, samtidig med at hun er blid. Det er første gang jeg er blevet “bidt af en sportsgren”, og det er takke være Heidi. Og hendes søde norske accent er bare et ekstra sødt krydderi på timen."

Heidi Myhre Yoga & Pilates - Dagmarsgade 5, 1. tv, 2200 København N.   

myhre_h@hotmail.com - tlf: 41 18 21 27

​© 2019 by Effektivisten. Proudly created with Wix.com